вторник, 3 август 2010 г.

На изток от Сундабар

С общи усилия, много желание и включването на един ветеран успяхме да изиграем едно леко, лоу левъл приключение в Силвър Марчес. Мястото беше любимото на всички Модерно предградие, участвахме аз, Венци (с рейнджър), Марто (с боец спъвач) и Ванчо ( като роуг).

Действието се развиваше главно в Нюфорт, малко селце основано от преселници от Зентил Кийп, и близката твърдина Сундабар. Сюжетът се развиваше около убийството на местния мелничар-чобанин, което доведо до разкритието, че малкото селце е база за разпространение на интересите на зентаримите. Хващането на убиеца запозна героите с действията на организации като Харпърите и Зентаримите, военно-полицейската култура на Сундабар, част от живота в Севера.

Като игра нивото беше прилично след толкова голяма пауза, имахме някои проблеми с групата, която не беше особено боеспособна. Изхабени бяха всичките 3 спасения. За щастие краткото приключение беше завършено с една възможност за продължаване, но и с достатъчно категоричен и задоволителен край.